EMŞAV’dan Millî Savunma Komisyonu Öncesi Şehit ve Gazi Aileleri İçin Önemli İstişare
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Yılmaz, Gaziler Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sayın Ömer Kula ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Genel Müdürlüğü Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Özgür Gür ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen toplantıda, TBMM’de yapılacak Millî Savunma Komisyonu toplantısı öncesinde Şehit ve Gazi Ailelerimizin beklenti, talep ve ihtiyaçları kapsamlı şekilde ele alındı. Özellikle Şehit ve Gazi Alilerinden gelen geri bildirimler, mevcut uygulamalarda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri istişare edilerek değerlendirmeye alındı.
Toplantı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Özgür Gür’ün başkanlığında, Emşav Genel Başkanı ve Gaziler Engelliler Spor Kulübü Başkanı ile yöneticilerinin katılımıyla yapıcı ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Görüşmede, Şehit ve Gazi Ailelerinin beklentilerinin önemi vurgulandı.
Toplantı sonrasında bir mesaj paylaşan EMŞAV Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:
“Millî Savunma Komisyonu toplantısı öncesinde, Şehit ve Gazi Ailelerimizin beklenti ve taleplerini ilgili kurum temsilcileriyle kapsamlı şekilde ele aldık. Şehitlerimizin emanetleri ve Gazilerimiz için yapılacak her çalışmayı bir sorumluluk değil, bir vefa borcu olarak görüyoruz.”
EMŞAV, Şehit ve Gazi Ailelerinin haklı taleplerinin takipçisi olmaya, Devletimizin kurumlarıyla iş birliği içinde çözüm odaklı çalışmalar yürütmeye ve bu kutsal emanetlerin her daim yanında durmaya kararlılıkla devam edeceğini bir kez daha kamuoyuna duyurdu.
