Türk Bayrağı
Şehidine vefa gösteren, Gazisine sahip çıkan bir Millet, Vatanına olan sevgisini geleceğine taşır.0312 230 74 17 · emsav@emsav.org.tr
Emniyet Teşkilatı
Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı

EMŞAV Mardin’de Anlamlı Buluşma

EMŞAV Mardin’de Anlamlı Buluşma

Sivil Toplum Kuruluşlarından Güçlü İş Birliği Mesajı

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Mardin İl Başkanlığı, anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Anadolu Şehit Aileleri, Gaziler ve Güvenlik Korucuları Vakfı Mardin Şube Başkanı Sayın Muhammed Demirel, EMŞAV Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu.

Gerçekleşen görüşme, iki vakıf arasındaki dayanışma ve iş birliği ruhunun güçlenmesine katkı sağladı. Vakıf güçlerinin birleştirilmesinin önemi vurgulanarak, kahraman Şehitlerimize vefa duygusu öne çıkarıldı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Şehit ve Gazi Aileleri ile Güvenlik Korucularına yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı. Ortak değerler etrafında buluşan iki kurum, toplumsal dayanışmanın artırılması ve bu alandaki faaliyetlerin daha etkin şekilde sürdürülmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin, kurumlar arası iletişimi daha da güçlendirdiği vurgulandı.

Teşekkür ve Temenni Mesajı

EMŞAV İl Başkanı Sayın Zeynep Elçiboğa, nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Demirel’e teşekkür ederek, günün önemine binaen plaket takdim etti.

yapılan açıklamada, Vakfın faaliyetlerini kararlılıkla sürdüreceği belirtilerek, Ortak çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Ziyaret, iyi niyet dillekleri ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.